+36309428553 - Kaszás Attila objektivfotostudio@gmail.com

Esküvői kreatív a stúdióban

 

Ha valaki esküvői kreatívra gondol, akkor

a többségnek valamilyen szabadtéri helyszín jut az eszébe. Néhányan láttak,  meg hallottak is stúdióban készült esküvői fotózásról, de nem ez a jellemző.

Nálunk azonban teljesen más a helyzet a stúdiófotózással kapcsolatban! A mi stúdiónkban a hétköznapokban lázas munka folyik: kismama fotózás, családi képek, modellportfóliók, üzleti portréfotók. Mi nem alkalmilag ismerjük a stúdiófotózást, hanem állandóan műveljük, fejlesztjük és tesszük minél élménydússá! A fotózás kezdetén szinte csak stúdióban készültek személyi portrék, családi képek. Az akkori fényképészek hihetetlen tökélyre fejlesztették portréfotózást, mi évtizedek óta ebből a tudásból merítünk!

Az esküvői fotóstúdió egy izgalmas hely az esküvői pár számára, és aki ebbe belevág, nagyot nyer vele egészen biztosan!

Nekünk az a javaslatunk, hogy aki tökéletes esküvői sorozatra vágyik, az a stúdióban kezd és egy külső helyszínen folytatja! A stúdióban készülnek az igazi portrék, az intim pillanatok! A szabadtéren sok akadályozó elem beleszólhat a fotózás minőségébe: meleg, túl nagy szél, a fű nedves és a talaj sűllyed, nem megfelelőek éppen a fények, szúnyogokat kell csapkodni. A világítás többnyire ugyanaz, sokat kell gyalogolni… Ácsi, nem akarom senkinek a kedvét szegni! Természetesen jöhet egy hirtelen gyönyörű fény, különös virágok, egy őzike, egy lovacska lép a képbe, szóval meg van a szabadtéri varázsa is mindenképpen!

A stúdióban viszont rengeteg extrém fényt lehet létrehozni, a klíma kellemes hőmérsékletet biztosít, a hátterek egységesek és különböző színű fényekkel ki lehet világítani! A stúdióban tökéletes portrékat lehet fotózni, és van egy egyedi hangulata is. A ruha, a kellék és a háttér tökéletes harmóniában fotózható, a haj, a smink a maga érintetlenségében pompázik. De a legnagyobb előnye a világítások kavalkádja! A kinti fényekre várni kell, itt azonnal bármilyen előállítható! A haj hátulról úgy csillan meg, ahogy szeretnénk, a fények olyan irányból jönnek, ami előnyösebb, határtalan lehetőségek vannak a stúdiófotózásban! Ha tökéletességre törekszel, válaszd a stúdiófotót is!

Esküvői kreatív a stúdióban is lehetséges!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com