+36309428553 - Kaszás Attila objektivfotostudio@gmail.com

Esküvői videózás

Az esküvői videófelvétel egy nagy élmény, utólag egyre értékesebbé válik.

Igyekszünk minden fontos pillanatot megörökíteni. Operatőreink profi szakemberek, akik az eseményeket lépten-nyomon figyelik és akcióba lendülnek! A videófelvételeket full hd minőségben készítjük el, az esküvői pár kérése alapján videóDVD formátumot írunk belőle, vagy mp4 formátumban adjuk át. A videóDVD formátum előnye,hogy mozgóképes menüpontokkal navigálhatunk a jelenetek között, és bármilyen dvd lejátszón megnézhető. Az mp4-es formátum visszaadja az eredeti minőséget, de menüpontok nélküli. Lejátszása számítógépen vagy egy médiacenterrel rendelkező televízión lehet.

Az esküvői videót ne hagyjátok ki!

Nincs nagyobb élmény, mint évek múlva feleleveníteni a gyönyörű pillanatokat! Ráadásul a vendégek is, az esküvői pár is el vannak foglalva a közvetlen környezetükkel, igyekszik mindenki mosolyogni és vigyázni arra, hogy minden rendben legyen. Mi, az operatőrök viszont szabadon felveszünk mindent, tárgyilagosan, átláthatóan rögzítjük az eseményeket, tehát amit mi felveszünk, az ott lévők csak részben látták! A nagy pillanatokat nem valaki szubjektív felvételén, hanem a mi “objektív” látásunkon  keresztül élvezhetitek újra át! Ráadásul a nyers felvételeket megvágjuk, “pörgőssé” varázsoljuk át a nagy napotokat! Reméljük, hamarosan találkozunk!!!


Niké és Marci örök pillanataiból 2019.08.28.

Gyöngyi és Gábor esküvői klipje 2018.szeptember 1-én.

Gyöngyi és Gábor, kezdődik a lakodalom! Ez aztán a mulatás! Példaértékű!


Viki és Valentin klipje 2018
Krisztina és Márk hosszú hónapokat töltött el a szervezéssel. Volt itt kérem hajó, quadrokopter, tányértörés, szólóéneklés, és hatalmas vigalom! Minden úgy sikerült, ahogy szerették volna! Ráadásul megrendelték tőlünk a legújabb videós újdonságot tőlünk, a marryoke videóklipet. Ez aztán végképp megkoronázta esküvőjüket!

Kriszti és Ricky esküvője egy gyönyörű napsütéses szombaton volt, de a szél…. az nagyon nagyon fújt! Mondjuk az operatőrön kívül ez senkit nem érdekelt!!!! Az esküvői videózás manapság sokkal nagyobb hangsúlyt kap utólag. Régebben nem nagyon ültek le a fiatalok a hosszú esküvői videófilmet végignézni, de manapság egy jól megvágott videóklip megosztható!

Szandra és Roland csodálatos esküvőjének klipje. Sok Boldogságot nekik!
Olyan esküvő volt, ahol mindenki odatette magát!
De nem csak ám a boldog pár! Az egész násznép, kivétel nélkül!

Gitta és Máté esküvői klipje

Gitta és Máté volt, akik idén megrendelték tőlünk a marryoke esküvői videót is. Persze, tudni kell, hogy Máténak nagyobb gátlásai voltak az elején, mint menyasszonyának. Ez a filmből is kiderül, ám a kezdeti gátlás hamarosan felhőtlen tombolásba ment át! Így van ez, ha nagy a szerelem!

A fóti Károlyi kastély nagyon exkluzív hely esküvői szertartásokhoz! A gyönyörű épületet azonban most a levegőből is láthatjuk! Noémi és András igazán újra élhették esküvőjüket! Hiszen egyszer végig csinálták a szertartást a földön, majd esküvőjük után néhány nappal ugyanezt madártávlatból is megnézhették!

Cili és Krisztián esküvői drónfelvétele. Két esküvői fotózás között rávettük a násznépet, hogy menjünk le a Duna partjára. Minthogy a lakodalom is ott volt néhány méterre, mindenki szívesen követett minket a nagy melegben is.

Néhány pillanat a földről és a levegőből Bianka és Márk esküvőjéből.

Bence és Laura felejthetetlen pillanatai: meglepetés táncuk a Grease-ből.

Bianka és Krisztián esküvőjük csodálatos éjszakáján táncra perdültek a Duna partján.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com