+36309428553 - Kaszás Attila objektivfotostudio@gmail.com

Fontos számodra, hogy a képeidet eredetiség, finom elegancia jellemezze?

Szeretnétek, ha a Ti esküvőtök lenne az Év Esküvője? 

Mit szólnátok ahhoz, hogy ennél több legyen?

Mit szólnátok ahhoz, ha mi Életetek Esküvőjének képeit adnánk át?

Esküvői fotózás forgószélben

 

 

Az esküvő elhatározásának pillanatában a fejekben lejátszódik az esküvő napja hihetetlenül gyorsítva és ez hasonlatos egy különösen izgalmas film élményéhez.

Az esküvő napján ennek a pillanatnak kell megtörténnie hihetetlenül lassan, de a lehető legizgalmasabban, hogy felejthetetlen élményként rögzüljenek a vőlegény és menyasszony minden pórusába, testsejtjeibe. Ha sikerül ugyanazt érezni a nagy napon, mint az elhatározás pillanatában, akkor ez az érzés örök marad és nem bonthatja szét már semmi, semmi, de semmmi……

Érdeklődök az esküvői fotózásról!
Kreatív esküvői fotó

Voltam már jó pár olyan esküvőn, ahol ezt megtapasztaltam, és több évtizeddel később is láthattam ugyanazt a párt ugyanazzal a csodálatos érzésekkel betöltve. Nagyon nem leírható érzés az, amikor látod a gyerekeiket, és azok hol az egyikre, hol a másikra hasonlítanak. Valahogy érezni az élet folytonosságát, azt az értelmes életet, amelyre mindannyian vágyunk, kutatunk utána, ábrándozunk. Nektek is kívánok romantikus pillanatokat : örökre!

Esküvői fotó - Tanyacsárda

Minden esküvői nap egy különleges történet. A véleményem az, hogy azért nem kell izgulni, mert az nem jó. Sodorjanak a dolgok, történjen, aminek történnie kell. Az biztos, hogy azon a napon a lényeg az, hogy kimondjátok az igent, készüljenek Rólatok profi esküvői képek minél nagyobb számban,  és minden más csak egy utazás az álmok tengerében.

esküvő, esküvő 1

Az esküvői lagzidon minél többen örüljenek! Hívj annyi rokont és jó barátot, amennyit csak tudsz! Az öröm annál nagyobb, minél többen érzik, megsokszorozódik bennetek és ráhangolódtok egy számotokra egyedülálló napra.

Érdeklődök az esküvői fotózásról!
esküvői nagy csoportkép

Mindenkinek az álma az, hogy valami különleges helyszínen legyen maga a lagzi. Én már voltam 30 személyes hajón is, ahol a kéttagú zenekar Velence lagúnáiba vitte el a násznépet, de voltam gimnáziumi aulában is, amit úgy díszítettek fel, mint egy palotát. Költs okosan az ilyenekre, csak olyan helyszínt fizess ki, amit nem bánsz meg. Az esküvőre szánt pénzt jól találjátok ki és egyet határozzatok el: nem fogtok bánkódni az esküvőre elköltött pénzen, kellett rá és kész!

esküvői helyszín - hajó

Csináltass képeket úgy, hogy mindenki legyen veletek egy képen. Ezek a legszebb emlékek lesznek! Ne felejtsd el a rokonok és barátok általában nem szerelmesek, nekik ki kell találni néhány szórakozást, hogy elüssék az időt a ti örömötökre és ne menjenek ki a lagzi ideje alatt végig bagózni távol tőletek!

esküvőfotó lufieregetés

Találjatok ki minél több olyan ötletet, hogy ünnepelhessenek titeket! Első tánc, kifeszített transzparens stb. Legyetek szimpatikusak a rokonságnak, dolgoztassátok meg őket, úgy hogy szórakozzanak! Később számíthattok rájuk bármiben!

esküvői fotókönyv 4

Ha buli van, az akkor az legyen  buli! Gondoskodjatok, hogy az örömszülők táncoljanak a kedvenc számaikra, legyen valami pici különleges meglepetés, és zene tánc, zene tánc, zene, tánc kifulladásig…

fotókönyv mulatás

Lehet luxus körülmények között is bulizni, ha valaki fizeti, felesleges lebeszélni róla! De mindenképpen a jó hangulat számít! Akárhogy is történik:  a jó fotós, az ügyes videós tökéletesre összehozzák az álmaid napjának felejthetetlen történetét! /Ez különben nagyon fontos, rájuk ne sajnáld a pénzt./

esküvői helyszín- esküvőfotó

Érdeklődsz esküvői fotózásról, videózásról? Jelentkezz a lenti gomb megnyomásával, majd töltsd ki a megjelenő űrlapot, és küldd el nekünk!

Érdeklődök az esküvői fotózásról!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com