+36309428553 - Kaszás Attila objektivfotostudio@gmail.com

2024-ban érvényes esküvői fotó és videófilmkészítés árak:

Álljunk meg egy pillanatra! Valahányszor felhívnak minket, hogy van-e egy szabad időpontunk egy bizonyos napra, rögtön a következő kérdés az, hogy mennyiért vállaljuk. Pontosan még nem is tudjuk, miről van szó, de egy konkrét árra kiváncsiak az érdeklődők! Nem lehet haragudni senkire emiatt, és te se haragudjál meg, ha hirtelen nem tudunk válaszolni. Mi több, talán óvakodni kellene attól a szolgáltatótól, aki csak rámond egy árat, és nem is tudja pontosan, miről van szó. A mai világ szupergyors, a személyes találkozó nem mindenkinek jön össze, de azért lehet egy online találkozói is. Az esküvői napod egy bonyolult, fárasztó szervezések együttese,  és ráadásul szeretnéd ezt az egészet valahogy mindennél jobban megörökíttetni! Szánjatok egy kis időt a pontos megbeszélésre, mi  legalábbis egyedi esküvői fotózást, videózást szeretnénk nálatok megvalósítani! Talán van egy-két ötletünk, talán elkerülhetünk félreértéseket, de ha csak egy picit megismerünk benneteket, máris jobb lesz a végén nektek! Ha ti is éreztek egy kis beszélgetés után irántunk szimpátiát, bizalmat, akkor tényleg egy csúcs napotok lesz, és jókedvvel, nyugalommal  várhatjuk eskütök napját!

Érdeklődj a lenti űrlapon. Nem tudunk egész évre árakat adni  a hektikus árak miatt. Adott érdeklődőnek kikalkulálunk árat, abban biztos lehet, hogy annyiért meg is csináljuk. Még ha közben fel is mennek az energia és élelmiszerárak!

Általános árak, minden esküvőt részletesen végig beszélünk és a végleges árajánlat szerződésbe foglalva készül el!

 

 

 

Esküvői fotócsomagok:

Alapcsomag: egy, vagy két szertartás fotózása, kreatív képek készítése, illetve a lakodalom fotózása. Minden jelentékeny mozzanatról készítünk felvételeket. Egy polgári esküvőről általában 150 db kép készül, egyházi esküvőről szintén. Az események nagyságától függően ez lehet jóval több is. A szertartás után nagy csoportképeket készítünk és utána lehet kérni baráti, rokoni kiscsoportos felvételeket is.

A lakodalom minden eseményét figyelemmel tartjuk, és hűen dokumentáljuk, Figyelemmel kísérjük a vendégeket, mindenkiről igyekszünk elkapott pillanatokat készíteni. Legalább 5-600 felvételt készítünk. Az események nagyságától függően ennél jóval több kép is készülhet. Kapcsolatot tartunk a szolgáltatókkal /vőfély, zenész, konyhás,/, nehogy lemaradjunk valamilyen akcióról. A fotózás hajnali 1 óráig tart, kis csúszás nem probléma. Befejező témánk az átöltözött új asszony, új ember fotózása. A kreatív fotózást is tartalmazó csomagunkban 25 db választható kreatív fotó van. A fotózás az esküvő napján történik a pár által elképzelt időben, a fotózási idő kb. 1 óra. Külön árlista alapján több kreatív kép is választható. Az összes felvételt átnézzük utómunka szempontjából, valamint a 25 képet retusáljuk. A képeket egy fotós készíti el. Általános alapára: 1 szertartás és lakodalom, valamint egy 25 képes kreatív fotózás: 200.000,-Ft.

Gyémánt csomag: Mindent tartalmaz, amit az alapcsomag. Ezen kívül az összes kreatív fotó és az  összes eseményfotó teljes felbontásban való átadása. A kreatív fotók száma minimum 150 db. A csomag 60 db kép retusálását tartalmazza, de igény szerint és külön ár szerint az összeset retusáljuk. A kreatív fotózás legalább másfél-két órás. Lehetséges stúdió és szabadtéri felvételeket is kérni vegyesen. A fotózást egy professzionális fotós készíti. Alapára: 260.000,-Ft.

Külön kérhető még készülődésfotózás is. Ez minden esetben más, tehát külön felmérjük a pár elképzelését és szempontjait.

Videófilmes csomagok:

alapcsomag: Ha mi fotózunk, a kreatív fotózást is végig kísérjük kamerával. Az eseményeket hűen dokumentáljuk. A felvett anyagból egy másfél órás vágott, zeneileg is  megszerkesztett esküvői filmet készítünk. Hajnali 1 óráig tart a szolgáltatás. A film mellé egy háromperces összefoglaló klipet is készítünk. Egy profi videós van jelen. Ára: 250.000,-Ft

Gyémánt csomag: Minden, amit az alapcsomag tartalmaz. Ezenkívül egy 10-15 perces professzionális, művészi értékű, pörgős esküvői filmet is készítünk. A filmet a felvett anyagból profi filmes vágó szakember szerkeszti össze. A felvételeket 1 videós szakember veszi fel. Ára: 290.000,-Ft

Alapfogalmak tisztázása, mi mit jelent:
kreativ fotózás: Klasszikus és modern ötletek megvalósítása egy szép helyen, vagy esküvői fotóstúdiónkban. Szeretnéd mosolyogva, könnyekkel küzdve több évtized múlva is visszanézni a nagy napodat? Mindent megteszünk ezért. Nálunk rendelheted a legkisebb csomagot, minden esetben a maximális figyelmet kapod! Megkapó ötletek, elragadó, gyönyörű beállítások, hiszen lélegzetelállító végeredmény a cél! Jól ismerünk és javaslunk is nektek kreatív fotózásra alkalmas helyszíneket, de elfogadjuk és megvalósítjuk a ti elképzeléseiteket is!

retusálás: Ez a beállított képek egyik fontos utólagos része: izzadság, pattanás eltüntetése, szarkalábak, esetleges ráncok eltüntetése

utómunkák: Minden átadott képet átnézünk, színrehozunk, expozicióját, színhőmérsékletét egyensúlyba hozunk, ha kell, megvágunk. az utómunkában nincs retus.

Polgári, illetve egyházi esküvő: Eseményfotózás illetve videózás, tehát az események dokumentálása. Beletartoznak az esemény végén szokásos nagycsoport és kiscsoportos képek is! A szolgáltatás maximum 1 órás. Minden képet átnézünk, ha kell, utómunkázunk. 

lakodalom: Esküvői vacsorától hajnali 1 óráig történő események összessége. Ezt mind dokumentáljuk. Akcióban vagyunk mindvégig, hiszen történhetnek meglepetések. Minden vendég kérhet fotót magáról, vagy családjáról, barátjával. Minden felvételt átnézünk, ha kell, utómunkázunk!

Vállalunk csak polgári esküvőt is, kis esküvőt is. Vállalunk csak kreatív fotózást, vagy esküvői műtermi fotózást is! Érdeklődj a lenti űrlapon, vagy hívj a 06309428553 telefonszámon Kaszás Attilánál!

Minden elképzelésre nyitottak vagyunk. Minden esküvőt végig beszélünk, igyekszünk tanácsokat adni, 

 

Töltsd ki az alábbi kérdőívet és néhány órán belül elküldjük neked esküvői árkalkulációnkat!

Esküvői fotózás és videózás árak

 

 
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com