+36309428553 - Kaszás Attila objektivfotostudio@gmail.com

Kaszás Attila fényképész, kreatív esküvői fotós

Kaszás Attila fényképész: a hagyományos esküvői fotózás híve vagyok. Tapasztalatom szerint minden esküvői pár néhány év múlva már egészen másra kíváncsi, amikor önmaguk esküvői képeit nézi. Számomra a legfontosabb egy esküvői sorozatban a vidámság és a humor. Szeretek értéket teremteni. Egy esküvői képeket tartalmazó fotókönyvnek egy remekművé kell válnia! Megbízható, tárgyilagos, ám vidám ötletekre fogékony fényképészt keresel? A fényképezés és videózás egy nagyon gyorsan és állandóan fejlődő szakma. Rengeteg újdonság jelenik meg és ezekkel lépést kell tartani. Míg régen a laborban vegyszerekkel, most a számítógép előtt a legújabb szoftverekkel dolgozom fel a képeket. Nem lehet olyan fényképezőgép vagy program, amiről ne kellene tudnom! A fénykép és videófeldolgozó programok bármelyikét legalább alapszinten elsajátítottam, de behatóan ismerem és kezelem az Adobe programokat. A fényképezésben az ötletek, fantázia, jókedvre hangolás képességén túl nagyon fontosnak tartom a technikai tudást! A weblapjaink fejlesztéseit, felügyeletét is én látom el!

 

Bártfai Balázs fényképész-videós

Bártfai Balázs profi operatőr, profi fényképész: Több mint ezer riportfilmben voltam már operatőr,  fotózni leginkább a hosszú lagzikat szeretem. Hangulatteremtő, vidám esküvői fényképész vagyok, akinek objektívje előtt mindenki mosolyra derül. Életem legszebb pillanatait esküvők fotózásakor vagy videózásakor éltem át! Emellett a régi képek szerelmese vagyok, országosan ismert fotórestaurátor! A megsárgult, töredezett képek felújításának egyik nagy mestere! Sokat teszek szakmai fejlődésemért, okj-s szoftverüzemeltetőként a stúdió számítástechnikai hátterének is állandó felügyeletét is ellátom! Szeretnéd, ha esküvődet a legnagyobb odaadással, szenvedéllyel készítené egy fotós, videós? Akkor én vagyok a te embered!

 

Kaszás Bence fényképész, kreatív esküvői fotós, divatfotós

Kaszás Bence fényképész: az esküvőfotózás mellett divat és modellportfóliókat készítek. Az esküvői fotózásba igyekszem a legmodernebb, legújabb technikákat bevinni, munkáim a nemzetközi élvonalban vannak. Mind a szertartások és események, mind a beállított képei elkészítésében maximalista vagyok. A különlegességek specialistája. Tudásomat állandóan fejlesztem különböző workshopokon, tanfolyamokon. Üzemmérnöki diplomát szereztem, rengeteg fejlesztést valósítok meg a stúdióban.  Szeretnéd esküvői képeidet izgalmas, varázslatos képsorozatként visszanézni? Válassz engem!

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com