+36309428553 - Kaszás Attila objektivfotostudio@gmail.com

Pénteken észrevettem a stúdióm közelében egy most virágzó, forrongó pipacsmezőt. Micsoda szerencse, gondoltam! Holnap ki kell hozzam az esküvői páromat Vikit és Lacit feltétlenül! Reméltem, hogy jó idő lesz! Másnap meg is érkezett csodálatos autóval Viki és párja. A stúdiófotózással kezdtünk. Aki bejön egyszer ide, nagyon nehezen távozik, mert megérzi az igazi fotózás hangulatát, a humor, a romantika, a művészi fényképezés csodálatos ízű vegyületét. De hát a pipacsmező is várt, és a pipacs gyönyörű virágai közt sétálni ilyen öltözetben rendkívül felemelő, kihagyhatatlan! Az program szoros volt, a vőfélykobold, Kun Nándor ráadásul szigorúan meghagyta, hogy mikor kell az önkormányzat előtt megjelenni a párnak, hogy az érkező tömeg megfelelően üdvözölhesse őket. Mindegy, meg kell csípjük a pipacsmezőt, ha csak öt percre is!pipacsok között

A pipacsmező látványa óriási hatással volt Vikire. Legszívesebben beleszaladt volna a közepébe, – ha a csodálatos cipellője engedte volna! Laci egy ölelés után azonnal pipacsszedésbe fogott, hogy párjának egy új fajta menyasszonyi csokrot állítson össze!pipiViki leült, hogy a körülötte lévő millió virágot egészen közelről érezze, Laci elkérte a filmfelvevőnket, hogy ő örökíthesse meg ezeket a nem mindennapi pillanatokat!

pipacsmező és esküvői fotó

De aki a pipacsmezőbe téved, tudni kell ám, hogy józan nem maradhat, a pipacsban lévő illatanyagok elkábítják, elvarázsolják az odatévedőt! Tetszett mindez a párnak, csókolózásba, ölelkezésbe kezdtek! Már csak a csodálatos autójuk hiányzott a különleges, egyedülálló összhangból! A sofőr nagyon segítőkész volt, egészen a pipacsmezőbe kormányozta az ugyancsak hepehupás úton az esküvői autót. Talán még most is ott fotóznánk, ha meg nem csörgeti Lacit a szigorú vőfély: idő van, a násznép már türelmetlenül vár! Így aztán indulni kellett, de Viki is, Laci is különleges, boldog érzések között érkezett meg a házasságkötő elé!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com