Jegyesfotózás, portréfotózás

Az esküvőfotózás során gyakran előkerül a jegyesfotózás kérdése is.

Szóba kerül, de aztán ezzel a szolgáltatással kevesen élnek. Ennek az oka bizony főleg a pénz.

A világ már csak ilyen, hogy meg kell gondolnunk, mire is költjük  egy esküvő előtt a pénzünket.

A jegyesfotózást azonban én mégis ajánlom, de nem a hagyományos értelemben vett jegyesképeket.

Mert miről is van szó ennél a fotózásnál?

Egy profi fotóssal sétáltok egy számotokra szép helyen, én pedig /már ha persze engem választotok erre a kitüntető feladatra/fényképezlek benneteket. A képek annyiban különböznek egy általatok, vagy barátotok által is elkészíthető sorozattól, hogy a fények izzanak, a kompozíciók keményen felállnak és ti minden képen csodálatosak vagytok! Tehát egy sorozat készül rólatok, amit majd az esküvőtök után szép emlékként újra és újra elővesztek.

Én nem csak ezt ajánlom. Van nekem egy más fotós szemléletem is az esküvői-jegyesfotózáson kívül.

Én a hétköznapokban nagyon hasznos fotókat, úgynevezett cv fotókat, üzleti portréfotókat készítek és olyan modellfotók készítése is, amivel még hostess munkákat is lehet vállalni.

Erre az oldalamra kattintva jól láthatod, miről írok most.

A lényeg, hogy olyan közös fotók és egyéni portréfotók készülnek rólatok, amely tele van érzelemmel és tökéletes jegyesfotózás. Másrészről olyan irányú képek is készülnek, amelyeket bármikor önéletrajzi fotóként is tudtok hasznosítani munkahely kereséshez, vagy pályázatokhoz, ahol nagyon fontos a küldött fotó.

Hogy mennyire hiányzik egy házasság után az ilyen típusú fénykép, azt a következők bizonyítják. Nézz bele ismerőseid közösségi profiljába és sok esetben tapasztalod, hogy az esküvői fényképe a profilképe. Én rendszeresen végignézem a régebbi párok profiljait és sokszor megdöbbenek. Van olyan menyasszony, és vőlegény, akinek már tíz éve még mindig az esküvői képe a legfontosabb helyen van. De nyilvánvalóan azért, mert akkor és ott egy kitűnő portréfotó készült. Csakhogy a ruha elárulja, mikor és ez egy más céllú felhasználásra nem éppen szerencsés.

Egy ilyen típusú fotózásnál lehet átöltözni, elegáns és lazább ruhákba. Tehát ez egy olyan jegyesfotózás, amelynek egy része egészen biztosan nem csak kiadás, hanem “busás befektetés”!