+36309428553 - Kaszás Attila objektivfotostudio@gmail.com

Kis esküvők fotózása

A kis esküvők egyre népszerűbbek, és nem csoda: bensőségesebbek, stresszmentesebbek, és jobban összpontosítanak a párra és szerelmükre. Azonban a tökéletes emlékek megörökítése továbbra is fontos, és itt jön képbe a profi esküvői fotózás. Sokan azt gondolják, hogy egy profi fotós csak nagy esküvőket vállal el, amelyek kitöltik az egész napjukat, és megfelelő pénzkeresethez jutnak, hogy a hétvégi napjukon dolgoznak. Éppen ezért a legtöbb pár, aki kis esküvőkben gondolkodik, nem is hív fotóst, videóst, hanem maguk próbálják megoldani kis esküvőjük megörökítését.

Személy szerint nekem összeszorul a szívem, amikor látok egy boldog párt, ahogy mennek be a házasságkötő terembe, és látom, hogy nincs fotósuk. Legfeljebb egy-egy közeli hozzátartozó kattintgat, akit jobb híján felkértek,  hogy készítsen néhány fotót. Azért többet érdemeltek volna! Olvasd el a cikkemet a témában!

Mitől különleges a kis esküvők fotózása?

A kis esküvők intimebb hangulatúak, így a fotósnak is alkalmazkodnia kell ehhez. Fontos, hogy a fotós ne uralja a teret, hanem észrevétlenül örökítse meg a pillanatokat. A kreatív portrék mellett a hangsúly a családias pillanatokon, a boldog arcokon és a megható részleteken van. Sokkal több lehetőség van egy kis esküvőn a finom részletek megörökítésére!

Tippek a tökéletes fotózáshoz:

  • Válassz profi fotóst, akinek stílusa illik az esküvőd hangulatához. Nézz meg online portfóliókat, olvass el értékeléseket, és kérd ki a családod és a barátaid tanácsát.
  • Beszéld meg a fotóssal az elképzeléseidet. Mondd el neki, hogy milyen stílusú fotókat szeretnél, és mutass neki inspirációs képeket.
  • Készíts ütemtervet a napról. Így a fotós tudja, hogy mikor és hol kell lennie, és nem fog lemaradni fontos pillanatokról.
  • Légy rugalmas. Az időjárás vagy más váratlan események keresztülhúzhatják a számításaitokat, de egy profi fotós képes lesz alkalmazkodni a helyzethez.
  • A legfontosabb, hogy érezd jól magad! A boldogságod a képeken is át fog jönni.

Extra tippek kis esküvőkhöz:

  • Használd ki a helyszín adottságait. Ha egy szép helyszínen tartjátok az esküvőt, akkor a fotós is jobban ki tudja bontakoztatni a kreativitását.
  • Készítsetek kreatív dekorációt. A dekoráció nem csak szépíti a helyszínt, de a fotók háttereként is tökéletesen szolgálhat.
  • Gondolkodjatok el egy jegyesfotózáson. Ez egy remek alkalom arra, hogy megismerjétek a fotóst, és megszokjátok a kamerát. Nagyon fontos, hogy a szerelmeteket megörökítsék profi képeken! Ezek a képek nem hasonlíthatók össze egy nyaralás megörökítésével, ezek a képek túl mutatnak, sok évtized múltán is fontosak lesznek, és nem csak nektek!

A kis esküvők tökéletes emlékek lehetnek, és a profi esküvői fotózás segít megörökíteni ezeket a pillanatokat. A fenti tippekkel biztosan megtalálod a tökéletes fotóst, aki megörökíti a szerelmetek legszebb napját.

Kis esküvők  árlistája:

Fotózás:

Egy szertartás, polgári vagy egyházi esküvő: 45.000-Ft.
Ezért az árért megkapod az összes digitális felvételt /ez kb 100 db felvétel/ 

Két szertartás: A két szertartás ára. 80.000,-Ft. Az összes digitális felvételt megkapod.

A fenti árakba beletartoznak a nagy csoportképek az önkormányzat vagy a templom előtt, valamint a kis csoportképek, csokordobás képei is.

Esküvői kreatív képek szabadtéren, vagy stúdióban:
Szabadtéri és stúdióban készült képeink azonos áron készülnek.

Alapcsomag: a fotózás ideje kb. 1 órás, ez idő alatt 70-80 felvétel készül. Az ebből választott 20 db kép retusálva digitálisan és 10×15 cm méretű papírképen lenagyítva:  45.000,-Ft

Egy szertartás + 20 képes kreatív fotózás 90.000 Ft

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com