+36309428553 - Kaszás Attila objektivfotostudio@gmail.com

Kreatív fotózás, mi is az pontosan?

Az esküvői fotózás legszebb része, a legfontosabb az életben minden esküvői párnak! Mert mit mutatsz meg majd a barátaidnak, barátnőidnek? A  fenséges, ámulatba ejtő, észveszejtő, őrületes, eddig el nem képzelhető csodás kreatív esküvői fotósorozatodat! Mit mutatsz meg majd a gyermekednek, hogy milyen pillanatokat éltél át, mielőtt ő megszületett? Amely érzésekből ő létrejött, megteremtetett! Hogy azt az érzést majd ő is átérezze, ami őt létrehozta! Mit mutatsz meg majd az unokádnak, ha nem a profi, lenyűgözően elragadó képeidet magadról? Hogy ő is lássa a te őszülő hajadon és kedves arcodon a hajdani szerelem érzését és tiszteletet, elismerést kapjál tőle!

A kreatív fotózás mindenképpen az esküvő legtündökletesebb, leghosszabb, és legemlékezetesebb órája. Még nekem is! Húszonöt évre visszamenőleg is jól emlékszem egy-egy szerelmes pillantásra, egy igaz érzésekből álló mozdulatsorokra,  összebújásokra. Igaz pillanatok ezek, amelyek máskor és más helyzetekben egyszerűen nem tudnak felbukkanni, érvényesülni ilyen tisztán! Ez a tiszta érzések igazi visszaidézések, évtizedek múlva is. Látod saját esetlenségedet, de látod magadban azt a nagy tüzet is, amely millió apró kudarcon átsegített, és meghozta a sikert az életedben! A kreatív fotósorozat örök, bárki látja, az érzések átragadnak rá, olyan, mint egy hanglemez! Megnézvén egy különös hangulatba kerülsz, és magad sem érted, honnan kaptál ismét erőt és motívációt ekkora mennyiségbe! Az esküvői sorozat helyszíne lehet egy szép hely, akár az esküvőd helyszíne, vagy egy álomhely, amire már évtizedek óta vágysz! De lehet a mi speciális, exkluzív stúdiónk is, ahol egyedi fényekkel, hátterekkel varázsoljuk meg az esküvőd legszebb képeit! Sőt, lehet úgy is, hogy a stúdióban kezdünk. Itt közeli, érzelmes portrékat készítek. Nincs nyugodtabb hely erre, mint egy légkondicionált, nagy terű fotóstúdió, ahol csak a pároddal vagy életed eddigi leggyönyörűbb ruhájában. A különleges pillanatoknak különleges hely dukál, ahol nem szólal meg egy idétlen duda, ahol nem csíp meg véletlenül sem egy szúnyog, nem tesz vicces megjegyzést egy akármilyen kedves rokon. A stúdióban minden ideális, süt mindig a nap, és úgy, ahogy arcotok, alakotok legszebb oldalait domborítja ki! A stúdióképeknek van egy igencsak különleges jellegzetessége: a képek időtlenek, mert a világításokkal az arcok élnek, a ruhák kissé háttérbe kerülnek. Mindegy, hogy három év múlva már más a divat, a stúdióban készült kreatív képeknek ez mit sem árt, az embert elbűvölik a szemérmes, szerelmet sugárzó, vonzó arcok!

Ha a szerelmes, intim mosolyokat, tekinteteket megcsíptük, jöhet egy szabadtér! Itt pedig kiéljük az egész alakos, víg, tréfás beállítások sorozatá

Mi a kreatív  fotózás? Életed hátralévő évtizedeit állandóan megújító alkotás, amelyet közösen hoztatok létre!

Kreatív fotózás, mi is az pontosan?

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com