Kata és Gábor nem férnek a bőrükbe! Újabb ötlettel álltak elő: a pipacsmezős képek után az a vágyuk támadt, hogy hintóval szeretnének valami romantikus környezetben utazni. Teljesen véletlenül összefutottam egy hintóval, nem is akárhol, egy benzinkúton. A hintós éppen díszítgette csodaszép járgányát. Elmondtam az esküvői pár vágyait, és ő azonnal igent mondott. A megbeszélt időpontot azonban a Duna áradása miatt el kellett halasztanunk. Az ifjú és gyönyörű pár türelmesen megvárta, míg a Duna visszatér rendes medrébe. A visegrádi vár  csodálatos panorámája előtt várt minket a hintó.
25Az első boldog pillanat az esküvői hintón!26Nem egy hétköznapi érzés!21Na, ez egészen biztos, hogy egy romantikus pillanat!23Valahogy meg kell pecsételni az érzést….31Mi ez, ha nem szerelem?3537A játékos civakodás most sem maradt el.38Kata szerint férjéből még sok mindent ki tud hajtani, ezért ment hozzá feleségül!

Egy mesebeli utazás volt, azt hittem sosem ér véget, elképesztően szép volt – mesélte a másél órás hintókázás után Kata. -Sosem fogom ezeket a pillanatokat elfelejteni, Katával együtt lenni a legnagyobb boldogság nekem – tette hozzá Gábor.