+36309428553 - Kaszás Attila objektivfotostudio@gmail.com

Miért kell profi fotós az esküvőre?

Kedves leendő Esküvői Pár!

Az esküvő rengeteg költséggel és szervezéssel jár! Olykor a rengeteg ajánlat közül választani kell, olykor le is kell faragni valamelyik szolgáltatást! Az esküvő elmaradhatatlan szolgáltatása a profi esküvői fotózás vagy videózás. Legalábbis szerintünk az esküvő után az emlékeket a profi fotós és videós munkája frissíti fel és tartósítja. Hogy csináljuk mi? Íme itt leírom, nem titkolózunk:

Átláthatóan, tárgyilagosan örökítjük meg az eseményeket.

Évente közel száz esküvőt örökítünk meg, tudjuk, hogyan alakulnak az események, vagy bizonyos esetekben hogyan alakulhatnak. Minden vendég bármikor megkérhet arra, hogy készítsünk felvételt róla, vagy a társaságáról. Biztosan számíthat arra, hogy kiváló minőségű képet fog kapni tőlünk.

Technikai felszereltségünk bármilyen helyzetben tökéletes felvételeket biztosít.

Az eseményekre minden esetben több fényképezőgéppel érkezünk. Felszerelésünk a legnagyobb fényképezőgép-gyártók professzionális eszközei. Sok esetben az esküvői helyszín bármilyen gyönyörű és hangulatos, meglehetősen sötét. Olyan világítástechnikával dolgozunk, amely minden személyt jól láthatóvá tesz, ugyanakkor a hely hangulatát is megőrzi. Objektívjeinkkel a legszűkebb helyet is be tudjuk fogni. Biztosan jól megvilágított, éles, tiszta felvételeket készítünk.

A rokon fotói nem biztos, hogy jók lesznek

Szegény barát, vagy rokon! Nagy felelősséget bíztak rá, ha nem hívtak hivatásos fotóst!

 

Csapatként dolgozunk.

Mindenkit érhet váratlan esemény, betegség, baleset. Egy megrendelt esküvőt soha nem mondtunk vissza, legfeljebb másikunk ment el, aki ugyanolyan professzionális fényképész.

Stúdiónk Budapest egyik legfelkészültebb stúdiója.

Fotóstúdiónk népszerű hely nem csak az esküvői párok számára, hanem befutott modellek, jól ismert színészek és üzletemberek előtt is. A televíziókban futó tehetségkutató énekesek és zenészek legtöbbje nálunk készíti el bemutatkozó fotóalbumait! Stúdiónkban évek múlva is utánrendelhet fényképeiből! Megtalálhat minket később is, ha már családi fotókat, keresztelőket vagy igényes portrékat, önéletrajzi felvételeket is szeretne készíttetni velünk!

Modern, trendi hátterekkel, egyedi megoldásokkal, művészi fényekkel dolgozunk.

A fényképezésnél mindig van jelen hozzáértő személy, esetenként tanácsot ad a pár stílusához illő hátterek, fények kiválasztásához, és ha kell, segít a ruhák igazgatásánál, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen!

Stúdiónk könnyen megközelíthető, ingyenes parkolási lehetőség van előttünk.

Külső helyszíneket is szívesen ajánlunk, jól ismerjük a különböző helyek adottságait, lehetőségeit.

A sok-sok tapasztalat, ami mögöttünk áll jól jöhet számotokra. Szívesen megosztjuk ezeket veletek.
[slideshow_deploy id=’1705’]

Stabil háttér és tapasztalat.

1985 óta készítünk esküvői felvételeket. A rengeteg élmény mellett hatalmas tapasztalatot is megőriztünk a több mint 5000 esküvői pár fényképezéséből. Visszatérő vevőink között számos esküvői pár gyermekeit is fotóztuk már immár saját esküvőjükön. Régi ügyfeleink megbíznak bennünk.

Az esküvői beállított sorozat, az esküvői események, szertartások, vacsora – mind mind az ember életének legnagyobb eseményei közé tartozik. Ezeknek a pillanatoknak tökéletesen meg kell őrződniük, hogy kedvét lelje benne mindenki, aki ott volt, akár évtizedek múlva is!

Mi elkötelezett fényképészek vagyunk, egy esküvői fotózással tudjuk, hogy egy megismételhetetlen eseményre megyünk. Imádjuk ezt a felelősséget és a legnagyobb lelkesedésre számíthat tőlünk minden leendő megrendelőnk!

Nagyon fontosnak tartjuk a párral a személyes, kötetlen megbeszéléseket, amelyek nem jelentenek kötelezettségeket, viszont elengedhetetlenül fontosnak tartjuk, hogy tisztába lehessünk egymás elképzeléseivel.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com